onze Missie

Hoe doen we dat?


KOSTEN VERLAGEN DOE JE NIET ZOMAAR


In ons meer dan 18 jarig bestaan hebben we een expertise opgebouwd in het op efficiënte wijze verwerken en vooral opvolgen van de verschillende disciplines die in ons vak een rol spelen. Een schade dossier kan niet te lang in behandeling zijn, een woonhuis moet verzekerd zijn bij het passeren bij de notaris, evenals je nieuwe (tweedehands-) auto die je op zaterdag gaat ophalen


Allemaal zaken die je mag verwachten dat voor de provisie die je tussenpersoon er aan verdient toch minstens op tijd en accuraat voor je verzorgd.


En daar zit nu net het verschil..... bij ons betaalt u een vastgesteld tarief vooraf en kan dus daarmee eisen dat uw zaken netjes en op tijd worden afgehandeld.

Wat wij voor u doen staat zwart op wit!


en ...het grootste voordeel....u betaald een lagere premie voor uw verzekeringen 

en krijgt daarmee dus ook een volledig onafhankelijk advies over uw verzekeringen.


RECENTE REACTIESIn een gezin met drie kinderen ontglipt er soms iets aan je aandacht. En zo vergaten wij, na de verkoop van onze auto, om de autoverzekering op te zeggen. Toen ik daar na een paar maanden achter kwam en een mailtje stuurde naar ProSolve Assurantie namen zij meteen contact op met de verzekeraar. Zij regelde dat de verzekering toch nog met terugwerkende kracht kon worden opgezegd. Zonder dat ik daar zelf nog iets voor moest doen.

Heel prettig om één contactpersoon te hebben voor al onze verzekeringen (zowel zakelijk als prive), die de weg kent in verzekeringsland en die met je meedenkt bij wijzigingen of, zoals deze keer, een foutje van onze kant.


ONS TEAM

proSolve Assurantie


de beheerder van uw polissen

BIOS consulting


Onze marketing & sales organisatie die de websites onderhoud